SZOLGÁLTATÁSAINK

Ruha méretre igazítása

Üzletünkben lehetősége van az ön által kiválasztott ruhadarab méretre igazítására. Legyen szó felhajtásról, szűkítésről, vállpánt igazításról, kiengedésről, vagy bármely egyéni igényről, forduljon hozzánk bátran, mi segítünk.

Csomagküldés

Nem tud eljönni személyesen üzletünkbe? Semmi probléma, válasszon termékeink közül, vegye fel velünk a kapcsolatot (e-mail, telefon, adja le rendelését webáruházunkon keresztül), adja meg méreteit (csípő-,derék-,mellbőség), mi objektív felvilágosítást adunk a kiválasztott termékekről és küldjük a kiválasztott ruhadarabot. GLS csomagküldő szolgálatot vagy a FOXPOST szállítási módot is igénybe veheti utánvétellel vagy előre utalással.

 

  • Rendelési érték 30.000,- Ft felett ingyenes!

 

Ingyenes stílustanácsadás

Akik jártak már üzletünkben, pontosan tudják, hogy nem célunk feltétlenül „eladni”, amennyiben stílusában, fazonjában nem egyezik viselőjével. Még Magyarországon nem is volt ismert a „stílus tanácsadás” mikor a nálunk megfordult vásárlók igény szerint megkapták. Együtt gondolkodva, többféle fazont és színt kipróbálva segítjük a minél jobb választás reményében.